Konversationer. En naturlig del i vardagen där tankar och idéer fritt får flyta fram i ett härligt mänskligt samspel. Varje dag stöter vi på nya människor. Vissa förblir främlingar, andra blir till bekanta och ett fåtal gifter man sig med. Dessa dagliga interaktioner hade ju varit lätta som allegoriska plättar om det inte var för samtalsaspekten. När man träffar en person hör det tydligen till att prata. Det räcker av allt att döma inte bara att stå och muttra om Fredrik Kempes sångskatt i 12 minuter medan man bibehåller intensiv ögonkontakt. Man måste också konversera. En konversation kan alltid sättas in på en skala av djuphet. Antingen är det en existentiell dialog om livets flyktighet eller så är det en ytlig diskussion om hur det alltid ska vara så mörkt ute. Grrr. Sport, traktorer, smink och vädret har alla varit klassiska hörnstenar i det svenska småpratet men det finns få personer som faktiskt brinner för att resonera kring Smålands väderleksrapport i mer än fem minuter. Det är således dags att bredda våra vyer. Det är dags att slänga vädret i papperskorgen och anamma nya isbrytare. Det är dags att introducera Håll det Trehundras Samtalstärning för Socialt Utmanade Individer!

Vi har identifierat de samtalsämnen som Sverige helst diskuterar över förmiddagskaffet och fäst de på varje sida av en tärning som du får nöjet att pyssla ihop med dina egna Gudagivna händer! Denna produkt är laddad med FEM heta samtalsämnen (ett för varje Mosebok) som garanterat kommer blåsa nytt liv i dina vardagliga interaktioner.

1. Barnnamn

De flesta har någon gång tänkt på vad deras framtida barn ska heta och vare sig svaret är Matteus, Markus, Lukas eller Günther så resulterar ämnet alltid i livliga diskussioner.

2. Överskattade saker

Alla människor älskar att prata om sig själva och alla människor älskar att orera högt om saker man stör sig på.

3. Månlandningen

Månlandningen är ett ypperligt ämne att samtala om med nya människor du möter. Du kan genast avgöra hur intressant din nya bekantskap är baserat på hur de ställer sig till månlandningens historicitet.

4. Gorilla vs. Noshörning

USA vs Soviet. Batman vs Superman. Den platta vs Den bubbliga sidan på Polarmackan. Det finns flera stora rivaliteter under människans historia som man kan samtala om men ingenting skapar så vilda diskussioner som Gorilla vs Noshörning. Vilket djur skulle egentligen vinna i ett slagsmål mellan en gorilla och en noshörning? Ingen kan veta med säkerhet men det är uppenbarligen gorillan då den har mer kämpaglöd och tummar!

5. Zac Efrons hår

Folk har skrivit hela artiklar om hur osmaklig Zac Efrons frisyr var under inspelningen av High School Musical och hans hår är ständigt aktuellt då han varit en trendig stilikon sedan HSM-dagarna flutit förbi. Hans friyr är alltid på konversationstapeten!

Klicka här för att ladda ner din alldeles egna Samtalstärning för Socialt Utmanade Individer!

Vissa har kallat Håll det Trehundras Samtalstärning för Socialt Utmanade Individer för samtalslivets motsvarighet till Viagra och vi kan inte annat än hålla med! Kort och tärning må vara Satans gärning men med Håll det Trehundras Samtalstärning för Socialt Utmanade Individer kommer du gå från en socialt inkompetent förlorare till en kapabel konversationskaraktär!

Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s