Melodifestivalen! Sveriges största högtid som inte involverar sill och potatis! I sex veckor framöver har vi privilegiet att varje lördagsafton kunna slå oss ner framför SVT och njuta av välproducerad melodisk underhållning! I sex veckor framöver är vi välsignade med nya poplåtar som kommer sätta ton på årets kommande månader. I sex veckor framöver har alla socialt inkompetenta svenskar ett samtalsämne som alltid går hem! I sex veckor framöver är det Melodifestivalen som gäller. Genom de fyra deltävlingarna kommer vi introduceras till nya popdängor att lägga till i Spotifylistorna när gamla veteraner och unga gröngölingar slåss om att representera Sverige i Eurovision Song Contest! 28 bidrag ställer upp i årets Melodifestival och med så många låtar att hålla koll på behöver man en plan. Ett hjälpmedel där alla låtar kan betygsättas på ett smidigt sätt. Håll det Trehundra finns här till din undsättning!

Med vårt unika formulär kan du betygsätta alla nya låtar i de fyra deltävlingarna och när det är dags för finalen på Friends Arena kommer du ha koll på alla Melodifestivalens sanna hitlåtar!

mellopappertilltxten

Se till att vara den mest förberedda Melodifestivalsfanatikern framför TV:n de nästkommande lördagarna och skriv ut en hel bunt med papper till dina vänner och bekanta!

Ladda ner och skriv ut ditt eget papper genom att klicka på den här länken!

Lycka till!

Mvh

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s