Jag har aldrig varit särskilt händig, det måste jag medge. Ärligt talat är jag inte särskilt bra på mycket över huvud taget men jag är extra inte-särskilt-bra på handarbete. Det är som om mina fingrar aktivt konspirerar mot mig när jag ska skruva, hamra, byta lampor, knyta knopar eller virka. Detta till trots fick jag ett ryck häromveckan. Jag kände att det vore lite kul att försöka mig på att sy ett klädesplagg. Det enda som hindrar mig, förutom min väletablerade fundamentala brist på kompetens är att jag inte kan hitta mitt symaskinskörkort!

Precis som de flesta elever i det svenska skolsystemet fick jag mitt alldeles egna symaskinskörkort av min textilslöjdslärare när jag var sisådär nio år gammal. Så när jag kände mig manad till att försöka mig på konststycket att sy en tröja letade jag febrilt efter min gamla laminerade papperslapp. Till min stora skräck var min vävnadslegitimation spårlöst försvunnen!

Jag har aldrig varit särskilt händig, det måste jag medge men jag har alltid varit en laglydig ung man. Därför skulle det aldrig falla mig in att sätta mig framför en symaskin utan ett giltigt förarbevis! Visserligen var det över tio år sedan min symaskinsuppkörning och min symaskinsprövotid är antagligen över men det skulle kännas surt att fastna i en rutinkontroll och bli av med mina symaskinsprivilegier… Eftersom min legitima ID-handling är borttappad skulle jag behöva skaffa en ny och vänder mig till dig, kära läsare! Har du, eller någon i din omgivning, ett symaskinskörkort som inte används längre så är jag högst intresserad av att köpa det!

Jag har lagt upp en annons på Blocket med kontaktuppgifter och mer information för dig som är intresserad! Hör av dig och dela gärna med din familj, dina vänner eller någon gammal bekant från din parallellklass i högstadiet som du fortfarande följer på Instagram fast den enda gången ni egentligen pratat var i Cafeterian i 8:an då ni båda beställde Gevalias Daimkaffe av någon anledning och vid det här laget tycker du att ni har en speciell relation, ni känner inte varandra men gillar alltid varandras bilder på sociala medier och det skulle kännas elakt att avfölja personen nu när du investerat så mycket tid i att kultivera den här digitala bekantskapen.

Hjälp mig hitta ett nytt symaskinskörkort!

Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s